Myst Trivia

Every Myst trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Myst questions and answers

  1. Which age is known for its sound-based puzzles?

    Answer: Selenitic Age

    From Mystical Architecture Designs

  2. What is the main island in Myst called?

    Answer: Myst Island

    From Mystical Architecture Designs

  3. In Myst, what is the name of the age that is entirely based on time?

    Answer: Mechanical Age

    From Puzzle Islands

  4. What is the name of the device used to write linking books in Myst?

    Answer: The Art

    From Puzzle Islands

  5. What is the name of the device used to write Ages in Myst?

    Answer: The Art

    From Puzzle Mechanics

  6. What is the name of the character trapped in the Selenitic Age?

    Answer: Sirrus

    From Selenitic Age

  7. What is the purpose of the five microphones in the Selenitic Age?

    Answer: To determine the direction of sounds

    From Selenitic Age

  8. What is the name of the age that is filled with mazes and sounds?

    Answer: Selenitic Age

    From Puzzles and Riddles

All Myst quizzes