Nadia Comăneci Trivia

Every Nadia Comăneci trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Olympics. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Nadia Comăneci questions and answers

  1. How many World Artistic Gymnastics Championship medals did she win?

    Answer: 4

    From Nadia Comăneci Career Overview

  2. Which city hosted the Summer Olympics where she won two more golds?

    Answer: Moscow

    From First Perfect 10 in Olympic Gymnastics History

  3. At the 1976 Olympics, what score did the arena board first show for her perfect routine?

    Answer: 1.00

    From Comăneci's Montreal 1976 Peak Era

  4. At the Moscow Olympics, how many gold medals did Comăneci win?

    Answer: 2

    From Nadia Comăneci Career Overview

  5. How many additional perfect marks did she earn at those Games after the first?

    Answer: 6

    From First Perfect 10 in Olympic Gymnastics History

  6. At the 1976 Summer Games, which apparatus gave her the first perfect 10 in Olympic gymnastics?

    Answer: Uneven bars

    From Comăneci's Montreal 1976 Peak Era

  7. What type of events account for all five of Comăneci's Olympic gold medals?

    Answer: Individual events

    From Nadia Comăneci Career Overview

  8. Which all-around title did Comăneci win at the Montreal Olympics?

    Answer: Individual all-around

    From Nadia Comăneci Career Overview

All Nadia Comăneci quizzes