Narcos Trivia

Every Narcos trivia quiz on PopQ: 21 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Narcos questions and answers

  1. What is the nickname of the hitman Jhon Jairo Velásquez?

    Answer: Popeye

    From International Crime Cartels

  2. What was the name of the operation to capture Escobar?

    Answer: Operation Search Bloc

    From Pablo Escobar's Empire

  3. Which cartel is prominently featured in the first two seasons?

    Answer: Medellín Cartel

    From International Crime Cartels

  4. What year did Narcos first premiere on Netflix?

    Answer: 2015

    From The Dangerous World of Cartels

  5. Who plays Pablo Escobar in Narcos?

    Answer: Wagner Moura

    From The Dangerous World of Cartels

  6. Who kills Pablo Escobar in the series?

    Answer: Los Pepes

    From Pablo Escobar's Empire

  7. What is the name of the DEA agent who narrates the first two seasons?

    Answer: Steve Murphy

    From Pablo Escobar's Empire

  8. What is the name of the political party Pablo Escobar founded?

    Answer: New Liberalism

    From Pablo Escobar

All Narcos quizzes