Naruto Trivia

Every Naruto trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Naruto questions and answers

  1. What is the name of Naruto's demon fox in Naruto: Ultimate Ninja?

    Answer: Kurama

    From Naruto Uzumaki

  2. Which character can perform the Chidori attack?

    Answer: Kakashi Hatake

    From Warrior Missions

  3. Who is the final boss in the game's story mode?

    Answer: Kaguya Otsutsuki

    From Warrior Missions

  4. What is the name of Naruto's demon fox in Naruto: Ultimate Ninja Storm?

    Answer: Kurama

    From Naruto Uzumaki

  5. Which character is not playable in Naruto: Ultimate Ninja Storm?

    Answer: Shisui Uchiha

    From Naruto Uzumaki

  6. Which team performs the Team Sand Siblings Ultimate Jutsu?

    Answer: Gaara, Kankuro, Temari

    From Team Jutsu Attacks

  7. Which team uses the Team Guy Ultimate Jutsu?

    Answer: Neji, Tenten, Lee

    From Team Jutsu Attacks

  8. Which character can use the Tailed Beast Bomb?

    Answer: Naruto Uzumaki

    From Ninja Showdowns

All Naruto quizzes