Naruto Universe Trivia

Every Naruto Universe trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Naruto Universe questions and answers

  1. Who is the first jinchuriki of Kurama?

    Answer: Mito Uzumaki

    From Revolutionary Ninja Arts

  2. What is the Sharingan's final form?

    Answer: Rinnegan

    From Revolutionary Ninja Arts

  3. Which clan is known for their immense physical strength?

    Answer: Akimichi

    From Legendary Ninja Clans

  4. What is the name of the jutsu that allows the user to control sand?

    Answer: Sand Manipulation

    From Iconic Jutsu Techniques

  5. Which jutsu does Sasuke use to create lightning?

    Answer: Chidori

    From Iconic Jutsu Techniques

  6. What is the primary element of Fire Style Jutsu?

    Answer: Katon

    From Revolutionary Ninja Arts

  7. Which clan is known for their mind-transfer jutsu?

    Answer: Yamanaka

    From Legendary Ninja Clans

  8. What is the name of the jutsu that creates a massive fireball?

    Answer: Fireball Jutsu

    From Iconic Jutsu Techniques

All Naruto Universe quizzes