Nat King Cole Trivia

Every Nat King Cole trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Nat King Cole questions and answers

  1. Which record label first released The Christmas Song?

    Answer: Capitol Records

    From The Christmas Song

  2. Which orchestra accompanied Nat King Cole in the original recording of The Christmas Song?

    Answer: The Nat King Cole Trio

    From The Christmas Song

  3. In which film did Nat King Cole's Unforgettable first appear?

    Answer: Houseboat

    From Unforgettable

  4. What is the last line of The Christmas Song?

    Answer: To kids from one to ninety-two

    From The Christmas Song (Chestnuts Roasting on an Open Fire)

  5. Which song from the album Unforgettable was featured in the movie Watchmen?

    Answer: Unforgettable

    From Unforgettable

  6. What year was the album Unforgettable by Nat King Cole released?

    Answer: 1952

    From Unforgettable

  7. In which film did Nat King Cole perform Unforgettable?

    Answer: Istanbul

    From Unforgettable

  8. In which film was Mona Lisa first introduced?

    Answer: Captain Carey, U.S.A.

    From Mona Lisa

All Nat King Cole quizzes