National Lampoon's Vacation Trivia

Every National Lampoon's Vacation trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample National Lampoon's Vacation questions and answers

  1. What does Aunt Bethany wrap as a gift?

    Answer: Cat

    From Comedic Holiday Mishaps

  2. In the movie, what does Clark plan to buy with his Christmas bonus?

    Answer: A swimming pool

    From Holiday Chaos

  3. What is the name of the Griswold's dog in the movie?

    Answer: Snots

    From Holiday Dysfunction

  4. What song plays during the opening credits?

    Answer: Christmas Vacation

    From Holiday Disaster Comedy

  5. What is Clark Griswold's job?

    Answer: Food additive designer

    From Holiday Disaster Comedy

  6. What does Eddie wear to empty the RV's sewage into Clark's sewer?

    Answer: A bathrobe and a hat

    From Eddie's RV

  7. What is the name of the Griswold's snobbish neighbors in National Lampoon's Christmas Vacation?

    Answer: Todd and Margo

    From Christmas Traditions in Film

  8. What does Eddie empty into the storm drain?

    Answer: RV sewage

    From Comedic Holiday Mishaps

All National Lampoon's Vacation quizzes