National Treasure Trivia

Every National Treasure trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample National Treasure questions and answers

  1. What is the name of the document Benjamin Gates steals in National Treasure?

    Answer: The Declaration of Independence

    From Nicolas Cage's Character

  2. In National Treasure, what is the name of Ben Gates' sidekick?

    Answer: Riley Poole

    From Historical Mysteries

  3. What is the name of the book that holds the President's secrets in National Treasure: Book of Secrets?

    Answer: The President's Book

    From Treasure Hunting Locations

  4. In National Treasure, what is inscribed on the pipe that was found on the ship?

    Answer: The secret lies with Charlotte

    From The Declaration of Independence

  5. What is the name of the ship in National Treasure that holds a clue to the treasure?

    Answer: The Charlotte

    From Treasure Hunting Locations

  6. What is the name of the secret society that Benjamin Gates' family belongs to in National Treasure?

    Answer: The Freemasons

    From Nicolas Cage's Character

  7. Who is Benjamin Gates' sidekick in National Treasure?

    Answer: Riley Poole

    From Nicolas Cage's Character

  8. Who plays the character Abigail Chase in National Treasure?

    Answer: Diane Kruger

    From Historical Mysteries

All National Treasure quizzes