NBA Trivia

Every NBA trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in Sports. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample NBA questions and answers

  1. What number did Michael Jordan wear when he returned to the Bulls in 1995 after his first retirement?

    Answer: 45

    From Michael Jordon

  2. Who was the coach of the San Antonio Spurs during their 1999 NBA Championship win?

    Answer: Gregg Popovich

    From NBA Finals

  3. In which year did Kobe Bryant win his first NBA Most Valuable Player (MVP) award?

    Answer: 2008

    From Kobe Bryant

  4. Who were the key players in Erik Spoelstra's Big Three during the Miami Heat's championship runs?

    Answer: LeBron James, Dwyane Wade, Chris Bosh

    From Erik Spoelstra

  5. Which player has the most NBA Finals MVP awards?

    Answer: Michael Jordan

    From NBA Finals

  6. Which player holds the record for most points in a NBA Finals quarter with 25?

    Answer: Michael Jordan

    From NBA Finals

  7. How many seasons did Kyle Lowry play for the Toronto Raptors?

    Answer: 9 seasons

    From Kyle Lowry

  8. What was Terry Rozier's average points per game in his final season with the Celtics?

    Answer: 9

    From Terry Rozier

All NBA quizzes