NBC Trivia

Every NBC trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample NBC questions and answers

  1. In Hannibal, who is the head of the Behavioral Science Unit at the FBI?

    Answer: Jack Crawford

    From Hannibal Lecter

  2. Who was the last Friend to find out about Monica and Chandler's relationship at Central Perk?

    Answer: Ross

    From Central Perk

  3. What is the name of Chandler's dog in his childhood?

    Answer: The Hound of Hell

    From Chandler Bing

  4. What was the original name of the show before it was changed to Friends?

    Answer: Insomnia Cafe

    From Central Perk

  5. What is Chandler Bing's middle name?

    Answer: Muriel

    From Chandler Bing

  6. In which season does Joey first work at Central Perk?

    Answer: Season 6

    From Central Perk

  7. What was the name of the coffee shop where the Friends gang hung out before Central Perk?

    Answer: The Coffee House

    From Central Perk

  8. Which athlete has hosted SNL the most times?

    Answer: Charles Barkley

    From Celebrity Guest Hosts

All NBC quizzes