NCIS Trivia

Every NCIS trivia quiz on PopQ: 20 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample NCIS questions and answers

  1. Who is the team's medical examiner?

    Answer: Dr. Donald Ducky Mallard

    From Detective Agency Dynamics

  2. Who is known for their mysterious past?

    Answer: G. Callen

    From Covert Military Operations

  3. Which character is a former Navy SEAL?

    Answer: Sam Hanna

    From Classic Investigator Tropes

  4. Which character is a former Navy SEAL?

    Answer: Sam Hanna

    From Covert Military Operations

  5. Which character is Callen's partner in the field?

    Answer: Sam Hanna

    From The Callen Identity

  6. Who is known for their expertise in cryptography?

    Answer: Nell Jones

    From Classic Investigator Tropes

  7. What does Ducky often reference?

    Answer: Historical events

    From Special Investigative Techniques

  8. What is Rule #4 in Gibbs' rules?

    Answer: The best way to keep a secret? Keep it to yourself

    From Leroy Jethro Gibbs' Rules

All NCIS quizzes