Need for Speed Trivia

Every Need for Speed trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Need for Speed questions and answers

  1. What is the name of the blacklist member who drives a Lamborghini MurciƩlago in Need for Speed: Most Wanted?

    Answer: Bull

    From Rivalries

  2. What is the name of the main antagonist in Need for Speed: Most Wanted?

    Answer: Clarence Razor Callahan

    From Rivalries

  3. What is the maximum Star Rating a car can have in Need for Speed Underground?

    Answer: 10

    From Arcade Racing

  4. In Need for Speed: Hot Pursuit, what is the name of the police unit?

    Answer: SCPD

    From Iconic Police Chases

  5. What is the name of the developer of Need for Speed: Shift?

    Answer: Slightly Mad Studios

    From Iconic Cars

  6. What is the top speed of the Pagani Zonda F in Need for Speed: Shift?

    Answer: 215 mph

    From Iconic Cars

  7. Which car manufacturer is not featured in Need for Speed Heat?

    Answer: Ferrari

    From Street Racing Dynamics

  8. Which car was first introduced in Gran Turismo 2?

    Answer: Suzuki Escudo Pikes Peak Version

    From Iconic Cars

All Need for Speed quizzes