Netflix Trivia

Every Netflix trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Netflix questions and answers

  1. In which season of The Crown does the Profumo affair occur?

    Answer: Season 2

    From Queen Elizabeth II

  2. What is the name of Queen Elizabeth's younger sister in The Crown?

    Answer: Princess Margaret

    From Queen Elizabeth II

  3. In Stranger Things, what is the name of the newspaper where Joyce's boyfriend Bob works?

    Answer: The Hawkins Post

    From The Upside Down

  4. In Stranger Things, what is the name of the creature from season 2?

    Answer: The Mind Flayer

    From The Upside Down

  5. What is the name of Churchill's secretary who dies in a fog in The Crown?

    Answer: Venetia Scott

    From Winston Churchill

  6. What is the name of Frank Underwood's bodyguard and driver?

    Answer: Edward Meechum

    From Frank Underwood

  7. What is the name of the lab that conducts experiments on the Upside Down?

    Answer: Hawkins National Laboratory

    From The Upside Down

  8. What is the name of the plant-like substance that covers the Upside Down?

    Answer: The Vines

    From The Upside Down

All Netflix quizzes