New York Mets Trivia

Every New York Mets trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Baseball. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample New York Mets questions and answers

  1. Where inside New York City is the ballpark located?

    Answer: Flushing Meadows–Corona Park

    From Citi Field

  2. In which New York City borough is this ballpark located?

    Answer: Queens

    From Citi Field

  3. In which MLB draft round did the Mets select deGrom?

    Answer: Ninth round

    From Jacob deGrom

  4. Which Mets captain did he succeed after the title was revived in 2013?

    Answer: Keith Hernandez

    From David Wright

  5. Which college drafted him in the 20th round before he turned pro?

    Answer: Georgia Tech

    From David Wright

  6. Who caught the final out of the 1986 World Series?

    Answer: Mookie Wilson

    From Dwight Gooden

  7. What regular-season record did New York finish with?

    Answer: 100-62

    From 1969 Mets World Series

  8. What was Seaver's Hall of Fame plaque cap logo?

    Answer: New York Mets

    From Tom Seaver

All New York Mets quizzes