NFL Trivia

Every NFL trivia quiz on PopQ: 15 quizzes in Sports and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample NFL questions and answers

  1. What is the name of Pete Carroll's autobiography?

    Answer: Win Forever

    From Pete Carroll

  2. Against which team did Curtis Samuel score his first NFL touchdown?

    Answer: New York Giants

    From Curtis Samuel

  3. Which year did Pete Carroll lead the Seattle Seahawks to their first Super Bowl victory?

    Answer: 2014

    From Pete Carroll

  4. What was Ron Rivera's overall win-loss record as head coach of the Carolina Panthers?

    Answer: 76-63-1

    From Ron Rivera

  5. What position did Ron Rivera play in the NFL before becoming a coach?

    Answer: Linebacker

    From Ron Rivera

  6. Which team was the first to be featured on Hard Knocks twice?

    Answer: Cincinnati Bengals

    From NFL Training Camp Insights

  7. In what year did Mike Tomlin lead the Steelers to a Super Bowl victory?

    Answer: 2008

    From Mike Tomlin

  8. Who was the quarterback of the LA Rams when Odell Beckham Jr. joined the team?

    Answer: Matthew Stafford

    From Odell Beckham Jr.

All NFL quizzes