NHL Stanley Cup History Trivia

Every NHL Stanley Cup History trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Hockey. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample NHL Stanley Cup History questions and answers

  1. Which team did Colorado beat in the 2001 first round?

    Answer: Vancouver Canucks

    From 2001 Avalanche Stanley Cup

  2. Which team did Colorado defeat in the 2001 Western Conference Final?

    Answer: St. Louis Blues

    From 2001 Avalanche Stanley Cup

  3. Who won the Conn Smythe Trophy during the 2003 playoffs?

    Answer: Jean-Sebastien Giguere

    From 2003 Devils Stanley Cup

  4. Who coached New Jersey to the Stanley Cup in the 1999-2000 season?

    Answer: Larry Robinson

    From 2000 Devils Stanley Cup

  5. Who scored 54 goals for Colorado in the 2000-01 regular season?

    Answer: Milan Hejduk

    From 2001 Avalanche Stanley Cup

  6. Which Avalanche goalie won the Conn Smythe Trophy in the 2001 playoffs?

    Answer: Patrick Roy

    From 2001 Avalanche Stanley Cup

  7. Which New Jersey center won the Selke Trophy in 2003?

    Answer: John Madden

    From 2003 Devils Stanley Cup

  8. Who was the Devils' general manager during the 1999-2000 Stanley Cup season?

    Answer: Lou Lamoriello

    From 2000 Devils Stanley Cup

All NHL Stanley Cup History quizzes