Ni no Kuni Trivia

Every Ni no Kuni trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ni no Kuni questions and answers

  1. Which Guardian Spirit evolves into Dynamite?

    Answer: Mite

    From Guardian Spirits' Valor

  2. What is the purpose of Higgledies?

    Answer: Assist in battles

    From Fantasy Kingdom Strategies

  3. What is the name of the wizard duel system?

    Answer: Wizard's Duel

    From Wizard Duel Systems

  4. Which Guardian Spirit is a fire type?

    Answer: Hurly

    From Guardian Spirits' Valor

  5. What is the main goal of Evan in the game?

    Answer: Unite all kingdoms

    From Fantasy Kingdom Strategies

  6. What is the name of Evan's kingdom?

    Answer: Evermore

    From Fantasy Kingdom Strategies

  7. What is the name of the spellbook?

    Answer: Wizard's Companion

    From Wizard Duel Systems

  8. Who is Oliver's fairy companion?

    Answer: Drippy

    From Wizard Duel Systems

All Ni no Kuni quizzes