Nier Trivia

Every Nier trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Nier questions and answers

  1. What is the name of the virus that infects YoRHa units in NieR: Automata?

    Answer: Logic Virus

    From Jack-of-All-Trades

  2. What is the name of the weapon 2B uses in NieR: Automata?

    Answer: Virtuous Contract

    From Androids and Humanity

  3. Which character is a scanner model android in NieR: Automata?

    Answer: 9S

    From Androids and Humanity

  4. Who is the final boss in the A route of Nier: Automata?

    Answer: Eve

    From Androids

  5. What is the name of the organization that 2B and 9S work for?

    Answer: YoRHa

    From Androids

  6. In Nier: Automata, who is the android that betrays YoRHa?

    Answer: A2

    From Android Protagonists

  7. What is the tragic event Emil remembers in NieR: Automata?

    Answer: The death of his friends

    From Emil

  8. In Nier: Automata, who does Pod 042 team up with to save 2B and 9S?

    Answer: Pod 153

    From Pod 042

All Nier quizzes