Night in the Woods Trivia

Every Night in the Woods trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Night in the Woods questions and answers

  1. What is the name of the snack shop where Gregg works?

    Answer: Snack Falcon

    From Small-Town Drama

  2. What is the name of Mae's childhood friend who works at the Ol' Pickaxe?

    Answer: Bea Santello

    From Graveyard

  3. What is the name of Mae's band?

    Answer: Die Anywhere Else

    From Character Arcs

  4. What is Mae's full name?

    Answer: Mae Borowski

    From Character Arcs

  5. What is the name of the local bar in Possum Springs?

    Answer: The Ol' Pickaxe

    From Small-Town Drama

  6. What instrument does Mae play in the band?

    Answer: Bass guitar

    From Small-Town Drama

  7. What is the name of the band Mae joins in Night in the Woods?

    Answer: The Tooth

    From Graveyard

  8. What is the name of the town in Night in the Woods?

    Answer: Possum Springs

    From Character Arcs

All Night in the Woods quizzes