Ninja Gaiden Trivia

Every Ninja Gaiden trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ninja Gaiden questions and answers

  1. What weapon does Ryu Hayabusa start with in Ninja Gaiden Sigma?

    Answer: Dragon Sword

    From Weapon Mastery

  2. In Ninja Gaiden, what is the name of the secret technique that Ryu Hayabusa learns?

    Answer: The Art of the Fire Wheel

    From Ryu Hayabusa

  3. What is the name of the special technique Ryu uses in Ninja Gaiden II?

    Answer: Obliteration Technique

    From Ryu Hayabusa

  4. What is the name of the female ninja who assists Ryu in Ninja Gaiden?

    Answer: Ayane

    From Hayabusa Village

  5. Which weapon in Ninja Gaiden allows Ryu to perform the Blade of the Undefeatable?

    Answer: True Dragon Sword

    From Sword Techniques

  6. What is the name of the female ninja who assists Ryu Hayabusa in Ninja Gaiden Sigma 2?

    Answer: Momiji

    From Ryu Hayabusa

  7. What is the name of the realm that Ryu travels to in Ninja Gaiden (2004)?

    Answer: Vigoor Empire

    From Hayabusa Village

  8. Which clan does Ryu Hayabusa belong to?

    Answer: Hayabusa Clan

    From Hayabusa Village

All Ninja Gaiden quizzes