Nioh Trivia

Every Nioh trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Nioh questions and answers

  1. In Nioh, William Adams is a sailor from which country?

    Answer: England

    From William Adams

  2. What is the name of the Yokai enemy in Nioh that is a giant skeleton made up of numerous human bones?

    Answer: Gasha-Dokuro

    From Yokai Enemies

  3. In Nioh, what is the name of the blacksmith who helps William?

    Answer: Tome

    From The Underworld's Portal

  4. What is the name of the protagonist in Nioh?

    Answer: William Adams

    From The Underworld's Portal

  5. What is the name of the legendary blacksmith who helps William in Nioh?

    Answer: Tome

    From The Yokai

  6. What is the name of the spirit guardian that aids William in Nioh?

    Answer: Saoirse

    From The Yokai

  7. Which enemy does William Adams primarily seek to defeat in Nioh?

    Answer: Edward Kelley

    From William Adams

  8. Which Yokai enemy in Nioh 2 is a large, horse-like creature with a single horn?

    Answer: Mezuki

    From Yokai Enemies

All Nioh quizzes