No Man's Sky Trivia

Every No Man's Sky trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample No Man's Sky questions and answers

  1. What is the name of the Sith Lord you must defeat?

    Answer: Darth Malak

    From Galactic Exploration

  2. Which exocraft is specifically designed for underwater exploration?

    Answer: Nautilon

    From Exploration Vehicles

  3. What is the name of the ultimate goal in No Man's Sky?

    Answer: Reach the Galactic Core

    From Starship Exploration

  4. What is the name of the in-game currency in No Man's Sky?

    Answer: Units

    From Starship Exploration

  5. Who developed No Man's Sky?

    Answer: Hello Games

    From Procedural Universe

  6. What is the name of the in-game language that players can learn in No Man's Sky?

    Answer: Vy'keen

    From Galactic Survival

  7. Which update introduced multiplayer to No Man's Sky?

    Answer: NEXT

    From Procedurally Generated Worlds

  8. What is the name of the space station's marketplace in No Man's Sky?

    Answer: Galactic Trade Terminal

    From Exotic Planets

All No Man's Sky quizzes