Now You See Me Trivia

Every Now You See Me trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Now You See Me questions and answers

  1. In Now You See Me, what is the name of the French Interpol detective?

    Answer: Alma Dray

    From Illusions and Magic Tricks

  2. What is the name of the magic group in Now You See Me?

    Answer: The Four Horsemen

    From Illusions and Magic Tricks

  3. Who is revealed to be the fifth horseman in Now You See Me?

    Answer: Dylan Rhodes

    From Magic Tricks

  4. Which actor played J. Daniel Atlas in Now You See Me?

    Answer: Jesse Eisenberg

    From Magic Tricks

  5. Who plays the character Thaddeus Bradley in Now You See Me?

    Answer: Morgan Freeman

    From Stage Magic Tricks

  6. Which actress replaced Isla Fisher in Now You See Me 2?

    Answer: Lizzy Caplan

    From Illusions and Magic Tricks

  7. Which actress played Henley Reeves in Now You See Me?

    Answer: Isla Fisher

    From Magic Tricks

  8. Who directed Now You See Me?

    Answer: Louis Leterrier

    From Magic Tricks

All Now You See Me quizzes