Octopath Traveler Trivia

Every Octopath Traveler trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Octopath Traveler questions and answers

  1. In Octopath Traveler, who is the cleric?

    Answer: Ophilia Clement

    From The Protagonists' Paths

  2. In Octopath Traveler, which character is a thief?

    Answer: Therion

    From Eight Travelers

  3. What is the name of the region where Octopath Traveler is set?

    Answer: Orsterra

    From Path Actions

  4. In Octopath Traveler, which character is a merchant?

    Answer: Tressa

    From The Octopath

  5. What is the maximum number of characters you can have in your party in Octopath Traveler?

    Answer: 4

    From Path Actions

  6. In Octopath Traveler, who is the apothecary character?

    Answer: Alfyn

    From Path Actions

  7. What is the name of the scholar character in Octopath Traveler?

    Answer: Cyrus

    From Retro Graphics Style

  8. In Octopath Traveler, who has the ability to challenge others to a duel?

    Answer: Olberic Eisenberg

    From The Protagonists' Paths

All Octopath Traveler quizzes