One Piece Trivia

Every One Piece trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample One Piece questions and answers

  1. Which character is known as the Pirate Hunter?

    Answer: Roronoa Zoro

    From Epic Pirate Battles

  2. Who is the main antagonist in the Whole Cake Island arc?

    Answer: Big Mom

    From Pirate Conquests

  3. Who is the main protagonist in One Piece: Pirate Warriors 4?

    Answer: Monkey D. Luffy

    From Pirate Conquests

  4. What is the name of the second form of Gear Fourth introduced in the One Piece series?

    Answer: Snakeman

    From Gear Fourth

  5. What is the main visual effect of Gear Fourth in One Piece: Pirate Warriors 4?

    Answer: Luffy's skin turns black

    From Gear Fourth

  6. What is the power of the Bara Bara no Mi Devil Fruit?

    Answer: Body Separation

    From Devil Fruit Powers

  7. Which crew is led by Marshall D. Teach?

    Answer: Blackbeard Pirates

    From Pirate Crew Dynamics

  8. Which character in One Piece: Pirate Warriors 4 uses the power of the Mera Mera no Mi?

    Answer: Sabo

    From Devil Fruit Powers

All One Piece quizzes