Orange Is the New Black Trivia

Every Orange Is the New Black trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Orange Is the New Black questions and answers

  1. Who is the prison's counselor in early seasons?

    Answer: Sam Healy

    From Women in Prison

  2. What is the name of the prison in the show?

    Answer: Litchfield Penitentiary

    From Women in Prison

  3. Which character is a former drug addict and is often seen with Lorna?

    Answer: Nicky Nichols

    From Litchfield Penitentiary

  4. What is the name of the book that inspired the series?

    Answer: Orange Is the New Black: My Year in a Women's Prison

    From Litchfield Penitentiary

  5. Which character is a former drug dealer for a cartel?

    Answer: Aleida Diaz

    From Litchfield Penitentiary

  6. Who does Daya Diaz have a child with?

    Answer: John Bennett

    From Heartfelt Prison Relationships

  7. What is Red's real name?

    Answer: Galina Reznikov

    From Life Behind Bars

  8. Who is the first inmate Piper offends in Litchfield?

    Answer: Red

    From Litchfield Penitentiary

All Orange Is the New Black quizzes