Ori Trivia

Every Ori trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ori questions and answers

  1. Who narrates the story in Ori and the Blind Forest?

    Answer: Sein

    From Ethereal Companions

  2. What is the name of the area where Ori finds the Water Vein?

    Answer: Ginso Tree

    From Spirit Tree

  3. What is the name of the creature that helps Ori in his journey by providing various services?

    Answer: Gumo

    From Character: Ori

  4. What is Ori's species in Ori and the Blind Forest?

    Answer: Spirit Guardian

    From Character: Ori

  5. What ability does Ori gain from Gumo?

    Answer: Gumon Seal

    From Ori's Light Abilities

  6. What is the name of Ori's adoptive parent?

    Answer: Naru

    From Spirit Tree

  7. Which character sacrifices themselves to save Ori?

    Answer: Naru

    From Enchanted Forests

  8. What is the name of the enchanted forest in Ori and the Blind Forest?

    Answer: Nibel

    From Enchanted Forests

All Ori quizzes