Orphan Black Trivia

Every Orphan Black trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Orphan Black questions and answers

  1. Which clone is a self-aware, high-ranking member of Dyad Institute?

    Answer: Rachel Duncan

    From Clone Conspiracy

  2. Who is the foster mother of Sarah and Felix in Orphan Black?

    Answer: Mrs. S

    From Clone Club

  3. What is the name of the project that created the clones in Orphan Black?

    Answer: Project Leda

    From The Clone Club

  4. Who is the only male clone introduced in the series?

    Answer: Mark Rollins

    From Clone Conspiracy

  5. What is the name of the project that created the clones in Orphan Black?

    Answer: Project Leda

    From Clone Club

  6. Which clone in Orphan Black is a trained assassin?

    Answer: Helena

    From Clone Club

  7. What is the name of the corporation that owns the clones in Orphan Black?

    Answer: Dyad Institute

    From The Clone Club

  8. What is the name of the character played by Tatiana Maslany in Orphan Black?

    Answer: Sarah Manning

    From The Clone Club

All Orphan Black quizzes