Outlander Trivia

Every Outlander trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Outlander questions and answers

  1. Who is Claire's husband in the 20th century?

    Answer: Frank Randall

    From Time Travel

  2. What is the name of the villainous captain who torments Jamie in the past?

    Answer: Jonathan Randall

    From Claire and Jamie's Time Travel

  3. What is the last name of Sam Beckett's wife in his original timeline?

    Answer: Stanton

    From Time Travel Mechanics

  4. What year does Claire first travel back to from 1945?

    Answer: 1743

    From Time Travel Elements

  5. Who is the antagonist Claire and Jamie must face in the 18th century?

    Answer: Black Jack Randall

    From Time Travel Mechanics

  6. What year does Claire Randall first travel back to in Outlander?

    Answer: 1743

    From Time Travel Mechanics

  7. What is the name of the actor who plays Roger Wakefield?

    Answer: Richard Rankin

    From Time Travel

  8. What is the name of the stone circle that transports Claire back in time?

    Answer: Craigh na Dun

    From Scottish Highlands

All Outlander quizzes