Overwatch Trivia

Every Overwatch trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Overwatch questions and answers

  1. Reinhardt was originally conceived as what kind of fighter?

    Answer: A fighter in a mech suit

    From Reinhardt Wilhelm

  2. What kind of shooter is the first Overwatch game?

    Answer: First-person hero shooter

    From Tracer (Lena Oxton)

  3. Which fellow agent invented the device that stabilized Lena?

    Answer: Winston

    From Tracer (Lena Oxton)

  4. Which in-universe colony was Winston associated with?

    Answer: Horizon Lunar Colony

    From Winston (Overwatch)

  5. Which artist helped flesh out Widowmaker's design?

    Answer: Arnold Tsang

    From Widowmaker (Amelie Lacroix)

  6. How was most of Overwatch's story delivered at the 2016 release?

    Answer: Comics and animated shorts

    From Talon (Overwatch)

  7. What kind of teams fight over objectives in Overwatch?

    Answer: Hero-based teams

    From King's Row

  8. What is the payload in the map Watchpoint: Gibraltar?

    Answer: A satellite drone

    From Payload Maps

All Overwatch quizzes