Oxenfree Trivia

Every Oxenfree trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Oxenfree questions and answers

  1. What is the name of the ghost cat in the game?

    Answer: Polterkitty

    From Ghostly Encounters

  2. What is the name of the ghostly phenomenon in Oxenfree?

    Answer: Time loops

    From Supernatural Mysteries

  3. What is the name of the main protagonist in Oxenfree?

    Answer: Alex

    From Supernatural Mysteries

  4. What is the name of the main character?

    Answer: The Knight

    From Eerie Atmosphere

  5. Which character is known for their love of conspiracy theories?

    Answer: Ren

    From Supernatural Mysteries

  6. What is the name of the radio station in Oxenfree?

    Answer: 102.3 WADP

    From Ghostly Encounters

  7. What is the name of the radio station in Oxenfree?

    Answer: 89.9 FM

    From Eerie Atmosphere

  8. What is the name of Alex's stepbrother?

    Answer: Jonas

    From Ghostly Encounters

All Oxenfree quizzes