Oz Trivia

Every Oz trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Oz questions and answers

  1. Which gang does Miguel Alvarez belong to?

    Answer: Latinos

    From Prison Gangs and Alliances

  2. Who leads the Aryan Brotherhood in Oz?

    Answer: Vernon Schillinger

    From Prison Gangs and Alliances

  3. What does the Wicked Witch write in the sky to scare Dorothy in The Wizard of Oz?

    Answer: Surrender Dorothy

    From Wicked Witch

  4. What is the purpose of Dorothy's journey on the Yellow Brick Road?

    Answer: To meet the Wizard

    From Iconic Yellow Brick Roads

  5. Who plays the role of Tobias Beecher?

    Answer: Lee Tergesen

    From Twisted Prison Dynamics

  6. Which gang does Augustus Hill narrate about frequently?

    Answer: Homeboys

    From Prison Gangs and Alliances

  7. What does the Yellow Brick Road symbolize?

    Answer: Journey to self-discovery

    From Legendary Yellow Brick Roads

  8. Which gang does Nino Schibetta lead?

    Answer: Italians

    From Prison Gangs and Alliances

All Oz quizzes