Paddington Trivia

Every Paddington trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Paddington questions and answers

  1. Who helps Paddington clear his name?

    Answer: The Brown family

    From Heartwarming Bear Escapades

  2. Who is the villain in Paddington 2?

    Answer: Phoenix Buchanan

    From Heartwarming Bear Escapades

  3. What does Phoenix Buchanan disguise himself as?

    Answer: Nun

    From Heartfelt Bear Antics

  4. Who frames Paddington for theft?

    Answer: Phoenix Buchanan

    From Heartfelt Bear Antics

  5. What is Paddington's favorite food?

    Answer: Marmalade

    From Epic Bear Journeys

  6. Who directed Paddington 2?

    Answer: Paul King

    From Comedic Bear Antics

  7. What does Paddington use to clean windows?

    Answer: His ears

    From Charming Peruvian Adventures

  8. What does Paddington want to buy for Aunt Lucy?

    Answer: Pop-up book

    From Comedic Bear Antics

All Paddington quizzes