Painkiller Trivia

Every Painkiller trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Painkiller questions and answers

  1. What is the name of the level in Painkiller where you fight Alastor?

    Answer: Asylum

    From Carmine

  2. What is the name of the level in Painkiller where you fight Carmine?

    Answer: Opera House

    From Carmine

  3. In Painkiller: Hell & Damnation, who is Daniel Garner trying to save?

    Answer: His wife

    From Hell Level Design

  4. In Painkiller: Hell & Damnation, what weapon can shoot wooden stakes?

    Answer: Stake Gun

    From Supernatural Weapons

  5. In Painkiller, what is the name of the level where you fight Lucifer?

    Answer: Hell

    From Carmine

  6. What is the name of the final boss in Painkiller: Hell & Damnation?

    Answer: Lucifer

    From Hell Level Design

  7. Which company developed Painkiller: Hell & Damnation?

    Answer: The Farm 51

    From Hell Level Design

  8. What is the secondary fire mode of the Electrodriver in Painkiller: Hell & Damnation?

    Answer: Shuriken Launcher

    From Supernatural Weapons

All Painkiller quizzes