Paper Mario Trivia

Every Paper Mario trivia quiz on PopQ: 46 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Paper Mario questions and answers

  1. What festival is Princess Peach hosting at the game's start?

    Answer: Origami Festival

    From Princess Peach

  2. What is the name of the item Dimentio uses to control Luigi in Super Paper Mario?

    Answer: Floro Sprout

    From Dimentio

  3. What does Princess Peach do to help Mario in-between chapters?

    Answer: Sends him emails

    From Princess Peach

  4. What is Dimentio's ultimate goal in Super Paper Mario?

    Answer: To recreate the universe in his image

    From Dimentio

  5. In Super Paper Mario, what is Mimi's role in Count Bleck's army?

    Answer: Minion

    From Mimi

  6. In Paper Mario (2000), what is Lakilester's initial attack power?

    Answer: 3

    From Lakilester

  7. What is Roy's primary attack in the game?

    Answer: Paint Blasts

    From Roy

  8. In Super Paper Mario, what does O'Chunks transform into?

    Answer: O'Chunks Hulk

    From O'Chunks

All Paper Mario quizzes