Paranormal Activity Trivia

Every Paranormal Activity trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Paranormal Activity questions and answers

  1. Who plays Hellboy in the 2004 film?

    Answer: Ron Perlman

    From Paranormal Investigations

  2. What is the name of the town where Angela lives in Catfish?

    Answer: Ishpeming, Michigan

    From Found Footage Style

  3. What is the name of the man who murdered seven children as per the local legend?

    Answer: Rustin Parr

    From Found Footage Style

  4. What is the budget of Paranormal Activity?

    Answer: 15000

    From Paranormal Activity and Found Footage Techniques

  5. In Paranormal Activity, what does Micah use to document the events?

    Answer: A video camera

    From Found Footage Style

  6. What is the final scene of Paranormal Activity?

    Answer: Katie lunges at the camera

    From Found Footage Style

  7. What is the name of the documentary the students are making in The Blair Witch Project?

    Answer: The Blair Witch Hunt

    From Found Footage Style

  8. Which film festival first screened Paranormal Activity?

    Answer: Screamfest Horror Film Festival

    From Found Footage Style

All Paranormal Activity quizzes