Parenthood Trivia

Every Parenthood trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Parenthood questions and answers

  1. What is the name of the school that Kristina Braverman starts?

    Answer: Chambers Academy

    From The Braverman Family

  2. What is the name of Adam and Kristina Braverman's youngest child?

    Answer: Nora Braverman

    From The Braverman Family

  3. What is the name of Sarah Braverman's daughter in Parenthood (2010)?

    Answer: Amber Holt

    From Braverman Family

  4. Which actor played Adam Braverman in Parenthood (2010)?

    Answer: Peter Krause

    From Braverman Family

  5. What is the profession of Joel Graham in the TV series Parenthood?

    Answer: Contractor

    From Complicated Relationships

  6. What is the name of Zeek and Camille Braverman's dog?

    Answer: Otis

    From The Braverman Family

  7. What is the profession of Julia Braverman-Graham in Parenthood (2010)?

    Answer: Lawyer

    From Braverman Family

  8. Who directed the pilot episode of the TV series Parenthood?

    Answer: Thomas Schlamme

    From Complicated Relationships

All Parenthood quizzes