Parks and Recreation Trivia

Every Parks and Recreation trivia quiz on PopQ: 22 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Parks and Recreation questions and answers

  1. What was the name of the time capsule project Leslie initiated?

    Answer: Twlight: Pawnee's Time Capsule

    From Leslie Knope's Pawnee Projects

  2. What does Leslie Knope say is the only thing she loves more than waffles?

    Answer: Her friends

    From Leslie Knope's Waffle Obsession

  3. What festival is known for its outrageous costumes?

    Answer: Pawnee Halloween

    From Quirky Small Town Festivals

  4. What is the name of the park Leslie builds in the finale?

    Answer: Pawnee Commons

    From Scranton Office Shenanigans

  5. What is the name of the organization Leslie forms to help young girls?

    Answer: The Pawnee Goddesses

    From Leslie Knope's Ambitions

  6. What is the name of the Pawnee harvest festival Leslie organizes?

    Answer: Harvest Festival

    From Leslie Knope's Pawnee

  7. What is Ron Swanson's alter ego when playing jazz?

    Answer: Duke Silver

    From Scranton Office Shenanigans

  8. What position does Leslie Knope initially hold in Parks and Recreation?

    Answer: Deputy Director of the Parks Department

    From Leslie Knope's Ambitions

All Parks and Recreation quizzes