PARTYNEXTDOOR Trivia

Every PARTYNEXTDOOR trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample PARTYNEXTDOOR questions and answers

  1. What is the name of the record label that Drake and PARTYNEXTDOOR are both signed to?

    Answer: OVO Sound

    From Collaborations with Drake

  2. What is the name of PARTYNEXTDOOR's first mixtape?

    Answer: PARTYNEXTDOOR

    From The Rise of PARTYNEXTDOOR

  3. Who founded the record label that signed PARTYNEXTDOOR?

    Answer: Drake

    From The Rise of PARTYNEXTDOOR

  4. What year was the PNDColours album released?

    Answer: 2014

    From PNDColours

  5. Which Drake album features PARTYNEXTDOOR on the track Wednesday Night Interlude?

    Answer: If You're Reading This It's Too Late

    From Collaborations with Drake

  6. What was the first song Drake and PARTYNEXTDOOR collaborated on?

    Answer: Over Here

    From Collaborations with Drake

  7. Which artist did PARTYNEXTDOOR write the song Work for?

    Answer: Rihanna

    From The Rise of PARTYNEXTDOOR

  8. What is the running time of the PNDColours album?

    Answer: Sat Dec 30 1899 13:56:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From PNDColours

All PARTYNEXTDOOR quizzes