Path of Exile Trivia

Every Path of Exile trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Path of Exile questions and answers

  1. Which tier system is used to categorize maps?

    Answer: Map Tier

    From Endgame Mapping

  2. What does Blood Magic Support do?

    Answer: Spends life instead of mana

    From Skill Gem Mechanics

  3. Which gem converts physical damage to cold?

    Answer: Frostbite

    From Skill Gem Mechanics

  4. What support gem allows skills to hit an additional target?

    Answer: Fork Support

    From Skill Gem Synergies

  5. Which support gem allows skills to chain to additional targets?

    Answer: Chain Support

    From Skill Gem Synergies

  6. Which map series was introduced in The Fall of Oriath?

    Answer: Atlas of Worlds

    From Endgame Mapping

  7. Who is the NPC that helps with maps in Path of Exile?

    Answer: Zana

    From Endgame Mapping

  8. What is the main effect of Elemental Weakness?

    Answer: Reduces elemental resistances

    From Skill Gem Mechanics

All Path of Exile quizzes