Pathologic Trivia

Every Pathologic trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Pathologic questions and answers

  1. In Pathologic, what is the name of the secret society?

    Answer: The Humbles

    From Plague Town

  2. What is the name of the town in Pathologic?

    Answer: The Town

    From Plague Town

  3. What is the name of the item Haruspex uses to heal people in Pathologic 2?

    Answer: Tinctures

    From Character: Haruspex

  4. What is Haruspex's real name in Pathologic 2?

    Answer: Artemy Burakh

    From Character: Haruspex

  5. What is the primary currency used in Pathologic?

    Answer: Reputation

    From Plague Outbreaks

  6. What is the name of the secret society in Pathologic (2005)?

    Answer: The Humbles

    From The Plague of the Polyhedron

  7. What is the name of the town in Pathologic (2005)?

    Answer: The Town-on-Gorkhon

    From The Plague of the Polyhedron

  8. What is the Haruspex's real name in Pathologic 2?

    Answer: Artemy Burakh

    From The Haruspex's Healing Methods

All Pathologic quizzes