Patrick Swayze Trivia

Every Patrick Swayze trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Patrick Swayze questions and answers

  1. What does Johnny Utah do to reveal his identity to Bodhi?

    Answer: He fires his gun in the air

    From Point Break (1991)

  2. What is the name of Patrick Swayze's character in Point Break?

    Answer: Bodhi

    From Point Break (1991)

  3. What extreme sport did Patrick Swayze learn for his role in Point Break?

    Answer: Surfing

    From Point Break (1991)

  4. What is the name of the final wave that Patrick Swayze's character attempts to ride in Point Break (1991)?

    Answer: The 50-Year Storm

    From Point Break (1991)

  5. What is the name of the town where Road House is set?

    Answer: Jasper

    From Road House (1989)

  6. What is the last line spoken by Sam Wheat in Ghost (1990)?

    Answer: It's amazing, Molly. The love inside, you take it with you.

    From Ghost (1990)

  7. Who performed the song Hoochie Coochie Man in the movie?

    Answer: Jeff Healey

    From Road House (1989)

  8. Who played the character Oda Mae Brown in Ghost (1990)?

    Answer: Whoopi Goldberg

    From Ghost (1990)

All Patrick Swayze quizzes