Paul Feig Trivia

Every Paul Feig trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Paul Feig questions and answers

  1. What is the last item on the bucket list in the movie?

    Answer: Witness something truly majestic

    From Unlikely Friendships

  2. Who wrote the screenplay for Last Christmas?

    Answer: Emma Thompson

    From Yuletide Romance in the City

  3. Who wrote the screenplay for 'Bridesmaids'?

    Answer: Kristen Wiig and Annie Mumolo

    From Comedy Bridesmaids' Dresses

  4. What song does Annie ruin at Lillian's engagement party in Bridesmaids (2011)?

    Answer: That's What Friends Are For

    From Unlikely Friendships

  5. Who wrote the screenplay for Bridesmaids (2011)?

    Answer: Kristen Wiig and Annie Mumolo

    From Unlikely Friendships

  6. Which Bridesmaids (2011) actress also starred in the TV show Gilmore Girls?

    Answer: Melissa McCarthy

    From Comedy Ensembles

  7. What is the name of the mountain that Edward and Carter visit in The Bucket List?

    Answer: Mount Everest

    From Unlikely Friendships

  8. Who played the character of Edward Cole in The Bucket List?

    Answer: Jack Nicholson

    From Unlikely Friendships

All Paul Feig quizzes