Paul Giamatti Trivia

Every Paul Giamatti trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Paul Giamatti questions and answers

  1. What is Jerry Heller accused of in Straight Outta Compton (2015)?

    Answer: Financial exploitation

    From Jerry Heller

  2. Who played Jerry Heller in Straight Outta Compton (2015)?

    Answer: Paul Giamatti

    From Jerry Heller

  3. Which British monarch does John Adams meet as the first U.S. Minister to Great Britain?

    Answer: King George III

    From John Adams

  4. What is the name of the winery where Miles and Jack meet Stephanie?

    Answer: Sanford Winery

    From Miles Raymond

  5. What is the name of Harvey Pekar's friend who first publishes his comic in American Splendor?

    Answer: Toby Radloff

    From Harvey Pekar

  6. In American Splendor, who plays the role of Harvey Pekar's wife, Joyce Brabner?

    Answer: Hope Davis

    From Harvey Pekar

  7. What is the outcome of Jerry Heller's relationship with N.W.A. in Straight Outta Compton (2015)?

    Answer: He is fired

    From Jerry Heller

  8. In the series, which state did John Adams represent in the Continental Congress?

    Answer: Massachusetts

    From John Adams

All Paul Giamatti quizzes