Paul Thomas Anderson Trivia

Every Paul Thomas Anderson trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Paul Thomas Anderson questions and answers

  1. Who composed the score for Phantom Thread?

    Answer: Jonny Greenwood

    From Culinary Artistry

  2. What is the famous line Daniel says to Eli?

    Answer: I drink your milkshake!

    From Depictions of Obsession

  3. Who directed There Will Be Blood?

    Answer: Paul Thomas Anderson

    From Depictions of Obsession

  4. In 'There Will Be Blood', what does Daniel Plainview drink in the final scene?

    Answer: Milkshake

    From Oil Industry

  5. What is the name of Daniel Plainview's adopted son in 'There Will Be Blood'?

    Answer: H.W.

    From Oil Industry

  6. What color suit does Barry wear throughout the film?

    Answer: Blue

    From Romantic Chaos and Quirkiness

  7. Who composed the score for There Will Be Blood?

    Answer: Jonny Greenwood

    From Oil Industry Portrayals

  8. Phantom Thread is set in which city?

    Answer: London

    From Culinary Artistry

All Paul Thomas Anderson quizzes