Peaky Blinders Trivia

Every Peaky Blinders trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Peaky Blinders questions and answers

  1. What business does Tommy Shelby take over in Season 5?

    Answer: The opium dens

    From Tommy Shelby's Business Ventures

  2. In which city is the Shelby family's business primarily based?

    Answer: Birmingham

    From Tommy Shelby's Business Ventures

  3. Who is the only female member of the Shelby family's core gang in Peaky Blinders?

    Answer: Polly Gray

    From The Shelby Family

  4. What is the name of the pub owned by the Shelby family?

    Answer: The Garrison

    From Tommy Shelby's Leadership

  5. Who plays Thomas Shelby in the series?

    Answer: Cillian Murphy

    From The Brutal World of Peaky Blinders

  6. What is Tommy Shelby's official title within the Peaky Blinders?

    Answer: Head of the Shelby Family

    From Tommy Shelby's Leadership

  7. Who plays the character of Arthur Shelby in Peaky Blinders?

    Answer: Paul Anderson

    From The Shelby Family

  8. In which season does Tommy Shelby stop wearing his signature cap?

    Answer: He never stops wearing it

    From Tommy Shelby's Hats

All Peaky Blinders quizzes