Pearl Jam Trivia

Every Pearl Jam trivia quiz on PopQ: 29 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Pearl Jam questions and answers

  1. Which song did Pearl Jam perform first at their 2017 Rock and Roll Hall of Fame induction?

    Answer: Alive

    From Rock and Roll Hall of Fame

  2. What is the length of the song In Hiding from Yield?

    Answer: Sat Dec 30 1899 05:00:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From Yield

  3. Which Pearl Jam member was originally a part of Red Hot Chili Peppers?

    Answer: Jack Irons

    From Band Formation

  4. What is the opening track of Pearl Jam's Yield?

    Answer: Brain of J.

    From Yield

  5. What band did Stone Gossard and Jeff Ament form before Pearl Jam?

    Answer: Mother Love Bone

    From Band Formation

  6. Which song from No Code was nominated for a Grammy?

    Answer: Who You Are

    From No Code

  7. What is the cover art of Vitalogy based on?

    Answer: A medical textbook

    From Vitalogy

  8. Which Pearl Jam album's proceeds were partially donated to the Surfrider Foundation?

    Answer: The Ocean

    From Social Activism

All Pearl Jam quizzes