Percy Jackson Trivia

Every Percy Jackson trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Percy Jackson questions and answers

  1. What is the name of Percy's sword in the movie?

    Answer: Riptide

    From Percy Jackson

  2. Who trained Annabeth Chase in The Lightning Thief (2010)?

    Answer: Luke Castellan

    From Annabeth Chase

  3. What is Annabeth Chase's mother's name in The Lightning Thief (2010)?

    Answer: Athena

    From Annabeth Chase

  4. What is the name of Percy's sword in The Lightning Thief?

    Answer: Riptide

    From Mythical Creatures and Gods

  5. What is the name of the camp where demigods train?

    Answer: Camp Half-Blood

    From Percy Jackson

  6. What is Annabeth Chase's dream in The Lightning Thief (2010)?

    Answer: To be an architect

    From Annabeth Chase

  7. What is the name of the winged horse that Percy rides in The Lightning Thief?

    Answer: Pegasus

    From Mythical Creatures and Gods

  8. Which mythical creature does Percy fight at the beginning of The Lightning Thief?

    Answer: Minotaur

    From Mythical Creatures and Gods

All Percy Jackson quizzes