Percy Jackson and the Olympians Trivia

Every Percy Jackson and the Olympians trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Books and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Percy Jackson and the Olympians questions and answers

  1. How does Annabeth's fatal flaw manifest in her decision-making throughout the series?

    Answer: Pride and excessive ambition

    From Annabeth Chase

  2. What unusual ability does Ares demonstrate that initially makes him seem like a viable suspect?

    Answer: Controlling the Trojan War from Olympus

    From Percy Jackson's Quest for the Lightning Bolt

  3. Which god accuses Percy of stealing his master bolt at the beginning of the quest?

    Answer: Zeus

    From Percy Jackson's Quest for the Lightning Bolt

  4. What is the name of the sword Annabeth Chase uses in The Lightning Thief?

    Answer: She doesn't use a sword

    From Annabeth Chase

  5. What is the color of Annabeth Chase's eyes?

    Answer: Gray

    From Annabeth Chase

  6. What is Grover's favorite food in The Lightning Thief?

    Answer: Enchiladas

    From Grover Underwood

  7. What is the name of the three-headed dog in the Underworld?

    Answer: Cerberus

    From Percy Jackson

  8. Who is Percy's father?

    Answer: Poseidon

    From Percy Jackson

All Percy Jackson and the Olympians quizzes