Perry Como Trivia

Every Perry Como trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Perry Como questions and answers

  1. Which Perry Como song was featured in the 1956 film Bundle of Joy?

    Answer: Round and Round

    From 1950s Pop Classics

  2. What chart position did Perry Como's Prisoner of Love reach on the Billboard charts?

    Answer: Number 1

    From Prisoner of Love

  3. Which Christmas song did Perry Como never record?

    Answer: Feliz Navidad

    From Perry Como's Holiday Classics

  4. What year was Perry Como's Perry Como Sings Merry Christmas Music released?

    Answer: 1946

    From Perry Como's Holiday Classics

  5. Which Perry Como song won a Grammy for Best Male Pop Vocal Performance?

    Answer: Catch a Falling Star

    From Perry Como's Timeless Love Songs

  6. Who arranged the music for Perry Como's It's Beginning to Look a Lot Like Christmas?

    Answer: Mitchell Ayres

    From It's Beginning to Look a Lot Like Christmas

  7. What year was Perry Como's version of It's Beginning to Look a Lot Like Christmas released?

    Answer: 1951

    From It's Beginning to Look a Lot Like Christmas

  8. Which song from the album features The Puppini Sisters?

    Answer: Jingle Bells

    From It's Beginning to Look a Lot Like Christmas

All Perry Como quizzes